FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Møbler i 4 etager på Roskildevej
HJEMME HOS Rødovre Bolighus har rådgivet om og solgt møbler siden 1957. Personlig betjening er en hjertesag for os, og det har det altid været. Fra du træder ind i butikken, og til vi leverer dine nye møbler i vores egen bil hjemme hos dig.

Kom og bliv inspireret
HJEMME HOS Rødovre Bolighus finder du møbler til hele dit hjem: Uanset om du leder efter en sofa, en lænestol, en spisestue, en seng og madras eller noget andet. Kom og bliv inspireret i vores fire etager store bolighus, fyldt med kvalitetsmøbler, udvalgt fra en række forskellige møbelfabrikanter – blandt andet mange danske – for at du kan finde netop de møbler, du kan bruge, og som passer din stil hjemme hos dig.

Lige ved Damhussøen
HJEMME HOS Rødovre Bolighus ligger på hjørnet af Roskildevej og Veronikavej – kun få hundrede meter fra Damhussøen, og vi har da også tidligere været kendt som Damhus Møbler. Vi har egen parkeringsplads bag forretningen, og her er nemt at komme til fra Valby, Frederiksberg, Vanløse og resten af Københavnsområdet.

HJEMME HOS din lokale møbelhandler
Vi er en del af HJEMME HOS, et samarbejde mellem selvstændige, danske møbelhandlere. Det sikrer os blandt andet at vi kan have et bredt udvalg til fordelagtige priser, og det holder os på forkant med det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning.

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123